Holmatro - industrijski alati


 

 

Holmatro hidraulička oprema i sistemi koriste se u industriji širom sveta. Više od 50 godina nakon osnivanja 1967. godine, kompanija nastavlja sa poštovanjem korena i predstavlja izvrsnost u performansama, inovacijama i kvalitetu. Holmatro alati i rešenja dizajnirani su da olakšaju i poboljšaju kvalitet života pružanjem rešenja koja su inovativna i značajna. Na ovaj način, kompanija Holmatro svetu nudi tehnologiju koja "Povezuje generacije".

Obiman proizvodni program Holmatro industrijski alati sadrži veliki broj visokopritisnih hidrauličkih, pneumatskih i mehaničkih alata. Asortiman industrijskih alata uključuje hidrauličke cilindre, alate za podizanje, ručne alate, hidrauličke pumpe, komponente sistema, hidrauliku za naprezanje i propelerske setove. Svi uređaji su dizajnirani za proizvodnju i kontrolu precizne snage u različitim industrijskim aplikacijama kao što su železare, površinski i jamski kopovi, brodogradilišta, teški transporti, građevinarstvo itd.

SIBRE podržava Vaše poslovne procese sa više od 50 godina iskustva na najoptimalniji način – od razvoja proizvodnje, preko proizvodnje kočnica do prodaje i servisa širom sveta sa specifičnim zahtevima održavanja.

www.holmatro.com

 

ISO certificate HIE HR 2016
ISO SERTIFIKAT
Preuzmi PDF ovde
Letter of Authorization
SERTIFIKAT O ZASTUPNIŠTVU
Preuzmi PDF ovde
 
 

Holmatro